Skat

Skat

Skatter, moms og øvrige afgifter er en vigtig del af alle virksomheders økonomiske virkelighed, og det er af afgørende betydning, at disse ting er sat i faste rammer og i princippet bare kører fra dag til dag. På den måde undgår man ubehagelige overraskelser og kan styre efter hensættelser og likviditet, så man optimerer sin drift.

Skat.dk

Hos Nordkyst Revision P/S ved vi i sagens natur rigtig meget om skat, moms og told m.m. Støder vi på sager ud over det sædvanlige, har vi desuden et netværk, hvor vi kan få hjælp af folk med en række specialer inden for netop skat, udbytteskat, selskabsskat m.v.

Hvis du eller dit personale ikke er fortrolig med skat.dk, tastselv eller andre funktioner i forhold til det offentlige, så hjælper vi gerne. Vi er fortrolige med både tastselv, skat borger, tastselv erhverv og ved både, hvor man skal indberette hvilke tal og hvor og hvornår man skal indbetale skat og moms. På den måde er du altid på forkant med din økonomi og kan bruge dette overblik til at få større økonomisk råderum.

Skattefradrag

Skattefradrag er en meget væsentlig del af dit regnskab og din daglige drift. Vi går naturligvis ind for at man skal bruge alle de muligheder, man har, for at få fradrag og dermed mest muligt ud af sine hårdt tjente penge. Vi arbejder derfor bl.a. med virksomhedsskatteordningen for at optimere din skat og indkomstudjævne i det omfang, det er muligt. Det er ganske enkelt med til at optimere din virksomheds fradrag, så du får størst muligt skattefradrag og kan beholde flest muligt penge til investeringer m.v. Vi kan også stå til rådighed, når det gælder udbytteskat i selskaber eller skatteregler i holdingselskaber m.m.