Revision

Revision

Det har i mange år været fast praksis, at en revisor påtegnede en virksomheds regnskab, men på grund af en ændring i regnskabsloven kan bestemte typer virksomheder i dag fravælge revision. Hvis du overveje at fravælge revision, bør du dog tag en snak med din revisor, så du ved, hvilke konsekvenser det kan få for dit regnskab.

Dansk revisionsfirma med høj standard

Danske revisorer har en lang og stolt tradition for at levere et solidt stykke arbejde, og Nordkyst Revision P/S er da også et dansk revisionsfirma med en meget høj standard, når det gælder arbejdet med revisionspåtegning og arbejdet med tal og rådgivning. Vi arbejder primært for virksomheder i SMV-kategorien – det vil sige Små og Mellemstore Virksomheder. Og det udgør som bekendt en meget stor del af de samlede danske virksomheder.

Revision og rådgivning

Vi er 3 registrerede revisorer og en række erfarne revisionsmedarbejdere, og det betyder i sagens natur en ekstra sikkerhed for dig og din virksomhed, når regnskabets time kommer. Du er ganske enkelt sikret, at du får mest muligt ud af dine hårdt tjente penge, når du arbejder sammen med en erfaren revisor, der kender reglerne ned til mindste detalje. Desuden står din revisor hele tiden til rådighed med rådgivning omkring dit næste økonomiske træk.