Rådgivning

Rådgivning

Som revisor fylder rådgivning en stor del af en almindelig arbejdsdag. Vi arbejder naturligvis rigtig meget med ’tørre’ tal, men gennem rådgivning arbejder vi også målrettet med at sikre vores klienter, at deres regnskab bliver både gennemarbejdet, korrekt og ikke mindst optimeret – både løbende og ved års- og regnskabsafslutning.

Rådgivning om regnskab og revision

Som revisor omfatter vores rådgivning bl.a. skatterådgivning, regnskabsrådgivning og rådgivning om revision og skat. Vi tilbyder desuden regnskabsanalyse, så din virksomhed bliver bedre til at arbejde med de altafgørende nøgletal og derigennem optimerer drift, omkostninger og resultat. Ofte betragtes revision som ren historik, hvor der bliver set tilbage på den sidste regnskabsperiode, men hos Nordkyst Revision P/S bruger vi også en del kræfter på at kigge frem – og er med til at lægge de rigtige budgetter, så vores klienter udnytter deres muligheder bedst muligt.

Vil du høre mere om revision?

Har du brug for en dygtig og erfaren revisor, der kan tilbyde dig personlig rådgivning og revision, så lad os aftale et møde, hvor du kan høre mere om, hvordan vi arbejder.