Ydelser

 Ydelser i forbindelse med regnskab og revision

Nordkyst Revision P/S er et dansk revisionsfirma, der tilbyder en lang række ydelser i forbindelse med regnskab og revision. Vi lægger stor vægt på at være en aktiv samarbejdspartner for vores kunder, og derfor fylder rådgivning en del i vores verden. Vi arbejder ikke kun med at registrere, hvad der er sket, men vi forsøger også løbende at byde ind med rådgivning omkring virksomhedens økonomiske forhold fra dag til dag.

Vi kan tilbyde alt fra bogføring, revision og årsregnskab til skat og likviditetsberegning, men vi tager os naturligvis også af ting som oprettelse eller stiftelse af selskaber, økonomien omkring forældrekøb, generationsskifte, omstrukturering m.m.

Løbende økonomisk rådgivning

Mange opfatter revisorer som mennesker, der registrerer, hvad der er sket – men sådan ser vi ikke udelukkende vores rolle. Vi er i høj grad med på sidelinjen i forbindelse med budgetter, likviditet, salg og køb af fast ejendom, balance, skattefradrag og kan sidde med, når en virksomhed skal vurdere nye træk – f.eks. stiftelse af et holdingselskab, køb eller salg, omstrukturering, generationsskifte m.m.

Lad os mødes

Vi kan som nævnt tilbyde alt inden for revision og regnskab, men lad os tage et møde og finde ud af, hvad vi kan gøre for dig – enten som privatperson eller for din virksomhed. Ring til os på 4879 9111 og lad os aftale et møde.