Om os

Om os

Nordkyst Revision P/S er et dansk revisionsfirma, der har til huse i Helsinge og Gilleleje i Nordsjælland. Kontoret i Gilleleje er p.t. kun bemandet efter aftale.

Firmaets stab udgør 2 godkendte revisorer, 1 skatterevisor og 4 revisionsmedarbejdere. Vi har desuden tilknyttet 2 eksterne bogføringsbureauer til at varetage bogføring for vores kunder. Alle i Nordkyst Revision P/S har stor erfaring med både regnskab og revision, men vi arbejder samtidigt aktivt med rådgivning, budgetter, regnskabsanalyse og andre proaktive værktøjer, der sikrer vores kunder optimale resultater ud fra deres økonomiske virkelighed.

Rådgivning

Vi arbejder naturligvis med tal i lange baner og kolonner, og vi ved, hvordan man får afstemt et regnskab til tiden, men vi arbejder samtidig målrettet på at være en aktiv samarbejdspartner for vores kunder hele året og ikke kun ved regnskabsafslutningen. Ved at være en del af virksomheden kan vi løbende rådgive omkring budgetter, investeringer, køb og salg af aktiver, selskabsstiftelse, generationsskifte og i det hele taget stå på mål for en lang række af de økonomiske beslutninger, der skal tages i enhver virksomhed.

Skal vi mødes?

Vi har kunder i hele landet, men de fleste er at finde i Storkøbenhavn eller Nordsjælland – bl.a. i Helsinge, Frederiksværk, Græsted og Gilleleje. Hvis du gerne vil vide mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed, så ring til os på 4879 9111 eller send en mail til revi@nordkyst-revision.dk og skriv lidt om, hvad du gerne vil høre mere om, så kontakter vi dig og aftaler et møde.