Selskaber

Selskaber 

Selskabslovgivningen kan være en smule ugennemsigtig for lægfolk, så derfor hjælper vi mange af vores kunder, når de har behov for et eller flere selskaber i deres virksomhed. Vi rådgiver desuden om valget af selskabsform afhængig af behov, kapital og fremtidsplaner. Vi danner for det meste anpartsselskaber eller aktieselskaber, men ud over Aps og A/S er der en række andre muligheder som interessentselskab, s.a.m.b.a. og andre, som vi gerne vil fortælle dig mere om, hvis du har behov. 

Selskabslovgivning

Som med alt andet er der en række formelle regler, der skal overholdes, når man danner forskellige former for selskaber. Vi kender alt til lovgivningen og ved, hvad det kræver i forhold til f.eks. selskabsloven eller kender kravene til bestyrelser og generalforsamlinger. Vi kan desuden stå til rådighed, hvis tingene er kørt skævt og et selskab rammes af konkurs. Hvis vi er på banen i god tid, kan det i nogle tilfælde undgås, at du havner i Statstidende – i andre tilfælde kan vi hjælpe med at gøre forløbet så smertefrit som muligt.  

Personlig virksomhed

Det er også muligt at omdanne en eksisterende virksomhed til selskab uden at der skal betales kr. 80.000,- i kontanter. Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med denne mulighed.