Regnskab

Regnskab

Regnskabet er en meget central del af en virksomhed, for det er her, man kan se, hvordan virksomheden har det. Uanset om man gerne vil være miljøbevidst og behandle sine medarbejdere godt, så kræver det, at man har en solid økonomi – og det kan aflæses i regnskabet. Nordkyst Revision P/S udarbejder hvert år regnskaber for en lang række virksomheder i SMV-kategorien – både selskaber, enkeltmandsvirksomheder, foreninger og institutioner. Det betyder, at vi både kan rådgive og udføre selve revisionen og sammensætte regnskabet ud fra gældende lovgivning.

Økonomisk styring

Ved at lade os stå for jeres regnskab, sikrer I jer først og fremmest et korrekt regnskab, men I får desuden et værktøj til at styre virksomhedens økonomi fremadrettet. Vi bruger også en betragtelig del af vores tid på rådgivning, regnskabsanalyse og økonomisk rådgivning. Vi arbejder desuden meget med likviditetsregnskab, så I hele tiden kan være på forkant med kapitalbehov og driftsmidler m.m. Det kan spare jer for mange udgifter til renter m.m. at vide, hvad der er behov for 2-3 måneder fremme.

Gældende lovgivning

Ved at lade os stå for dit regnskab behøver du ikke bruger energi på ofte skiftende lovgivning som bl.a. årsregnskabsloven. Ved at lade os stå for årsregnskab, årsrapport, balance og resultatopgørelse m.m. er du sikker på, at du til enhver tid overholder gældende lovgivning – og samtidig får mest muligt ud af dine penge.