Solceller

solar_cells_on_roof

Solcelleanlæg er en god investering

Solceller er en god grøn investering på grund af de særligt gunstige skatte- og afgiftsforhold, som Folketinget har vedtaget. Efter den ”gamle” ordning skal der ikke betales elafgift ved anlæg, som producerer mindre end 6 KW, og du har mulighed for at trække afskrivningerne på anlægget fra, hvis det er tilsluttet elnettet.

Regnskab

Solcelleanlægget bør registreres hos den i husstanden, der har den højeste indkomst for at udnytte skattefordelen optimalt.

Salg af ejendom/solcelleanlæg

Det er vigtigtig at opgørelsen overfor SKAT bliver lavet korrekt.

For vores kunder som er tilmeldt solcelleordningen er prisen for denne opgørelse kr. 1.500 + moms, i alt kr. 1.875. Prisen for øvrige er kr. 3.000 + moms, i alt 3.750. Prisen er incl. rådgivning i forbindelse med ejendommen bliver sat til salg og den løbende rådgivning frem til selvangivelsen.


Regnskab for dit solcelleanlæg

Nordkyst Revision P/S tilbyder nu at lave dit regnskab for driften af dit solcelleanlæg. Udfyld formularen til højre for bindende tilmelding. Der vil blive udsendt faktura efter tilmelding for det første år. Tilmeldingen anses først for endelig, når fakturaen er betalt.

grass_house

  • Når du indsender denne form, accepterer du samtidig Molloms fortrolighedspolitik.