Vi arbejder professionelt

Nordkyst Revision I/S arbejder professionelt med de fleste områder inden for regnskab, skat, revision og en række relaterede områder. Vi har fingeren på pulsen, når det gælder aktuelle nyheder, regler og satser m.m. inden for vores område. Der sker hele tiden ændringer, og derfor kan det være vanskeligt at følge med for privatpersoner eller virksomheder, der samtidig skal holde styr på en lang række andre ting.

Skattefradrag og afgifter

Nordkyst Revision I/S en vigtig samarbejdspartner, når det gælder om at få mest muligt ud af sin økonomi – det kan handle om moms, skattefradrag, afgifter eller andre områder, hvor det gælder om at kende regler og satser, så man betaler det, man skal – men heller ikke mere.  

Har du spørgsmål?

Vi ved, hvad der sker, når det gælder skat, revision og regnskab m.v. Vi informerer løbende vores kunder om aktuelle nyheder inden for disse område, men de ringer også, hvis de er stødt på ting, som de er i tvivl om. Du er også meget velkommen til at ringe til os, hvis du har et spørgsmål inden for vores områder. Vi kan naturligvis også tage et møde, så du kan høre mere om, hvad vi kan gøre for dig på den lange bane. Ring på 4879 9111, hvis du har et spørgsmål eller vil aftale et møde.